Слойка

Слойка виготовляється з тіста, яке використовується при випічці листкових пиріжків, булочок, самси, інших кулінарних виробів - слоєк. Характерною особливістю листкового тіста є те, що основним його компонентом є масло, що становить за вагою майже стільки ж, скільки і борошно.
Штрудель мак( творог)
Штрудель мак( творог)
Мацарела
Мацарела
Горіхова паличка
Горіхова паличка
Рогалик шоколад
2,0 кг.
Рогалик шоколад
Вітчина з сиром
2,0
Вітчина з сиром
Союзне
4,0 кг.
Союзне
Палома
Палома
Слойка мак Лейла
Слойка мак Лейла
Лазанушки
Лазанушки
Вушка
Вушка
Родзинка
Родзинка
Медуня Солодуня
Медуня Солодуня
Ромбики з маком
Ромбики з маком
Вiток пряжене молоко
Вiток пряжене молоко
Рогалики з вишнею
Рогалики з вишнею
Слойка вишня творог
Слойка вишня творог
Пахлава кримська
Пахлава кримська
Капустянник
Капустянник
Вiола яблуко
Вiола яблуко
Черрi
Черрi
Венгерка
Венгерка
Яблучко
Яблучко
Пiкантне
Пiкантне
Слойка лимон
Слойка лимон